Sidste nyt:

Hejsa allesammen.

Lidt flere billeder fra Thailand. Af Yotin, templer selvfølgelig, delfiner...
Enjoy!


Fortiden:

Har lagt billeder op i massevis. Fra Charon (Phuket) med min Mams, sightseeing i Cha-Am og omegn, Phnom Penh, Siem Raep med Anchor Wat, Phi Phi sammen med Sole og kaereste (Sanne), dykning...



Saa er Sole ankommet, vi brugte et par dage i Bangkok, lidt shopping, kiropraktor (nakke i udu) og afslapning. Var endvidere til hyggelig middag med Nid (thaiveninde jeg moedte paa Raya Yai) og to af hendes veninder.
Nu er vi saa installeret paa Phi Phi, var ude at dykke igaar, slapper idag.
Det er godt at vaere tilbage, er kommet mig efter den foerste overvaeldelse. Alting ser jo lidt anderledes ud!
Hyggeligt at hilse paa "venner".
Billeder maa vente lidt, har problemer med at faa dem lagt op, puterne for daarlige til den slags. Lover at de kommer saa snart jeg finder et sted hvor det kan lade sig goere.
Kram til alle.


______________________


Landede i Bangkok på kongens födselsdag og mödtes af et inferno af mennesker i gule tröjer, ganske overvaeldende.

Brugte et par dage på at komme mig. Poolsvömning til at vågne på. Tempelbesög for ro. Lange gåture, lidt mad. Og afslutningsvis massage för sengetid. Skönt og fandt rytmen i Thailand. Flöj til Phuket, checkede ind i Phuket Town for at söge vejledning om hvor at tage hen. Det lykkedes i förste hug så rykkede allerede naeste dag til Chalong som ligger på den sydöstlige side af Phuket. Fandt hurtigt ud af at det var for rodet for laengere ophold. Var heldig at möde svenske Roger og hans kone Kob, de har en lille restaurant på en stille gade.
Der mödte jeg så Tomppa som bor og arbejder på Raya Yai, dermed var alt klart. Jeg flyttede og trives som fisken i vand. Her er vidunderlig smukt, stille, venligt og ok dykning. Har taget et par stranddyk for at checke udstyr og lignende, har endvidere väret på et båddyk til King Cruiser (vrag), Shark Point og et tredje site som jeg ikke kan huske navnet på men det var meget smukt og afslappet dyk. King Cruiser og Shark Point har jeg dykket för med Sole, synes godt man kan se at Tsunamien har vaeret forbi, lidt anderledes. King Cruiser er for eksempel styrtet sammen så man ikke laengere kan komme ind i det.
Bor rigtig godt og billigt og har derfor booket en måned her på öen. 

Saa er jeg tilbage i civilisationen, det er ganske dejligt. Er checket ind paa et meget billigt vaerelse i Charon (hvilket i sig selv er en bedrift da de naermest ikke eksisterer). Saa er min dejlige moar kommet og vi hygger og slapper og bader og slapper og hygger...
Rigtig godt er det ogsaa at jeg igen kan laese e-mail uden at blive ruineret saa please write me, yes

Har opholdt mig i Cha Am, et par timer syd for Bangkok, nydt livet og afventet at Sole landede i Bangkok.
Har vaeret paa skoenne ture her i omraadet og har lige vaeret paa mit visasmut til Cambodia, har set lidt af Phnom Penh, absolut vaerd et besoeg for en kort bemaerkning. Besoegte The Killing Fields og fik kvalme, saa noget vidunderligt tusgammelt keramik paa Nationalmuseet. Tog derefter bussen til Siem Reap, det var noget bumpet men ok. Brugte et par dage paa Angkor Wat som var endda mere fantastiskt end jeg havde forestillet mig. Regner med at laegge billeder inden laenge, har faaet tilbud om at laane en laptop idag saa jeg kan rode lidt med dem i fred og ro. Dejligt.
Haaber alle har det rigtig godt og kaempekram til jer alle.