Archive for the 'Hjemme i DK' Category

Danmark!

juni 26th, 2010 | Category: Hjemme i DK

Enjoying the beatiful weather so not a lot of blogging going on. I came across a pic that makes me smile and hope it will do that for you to. Yo & Monica on Kawasaki Vulcan. Taken when Monica, Mona and Helle visited us in Thailand. That was fantastic:)

No comments

Haven vokser:)

august 02nd, 2009 | Category: Hjemme i DK

Jane har vaeret på besøg, bambus blev fældet og hvor er det dejligt. Min have bliver kolloenorm! Inspirerende med store ting der kan ses, så har derfor også fået beskåret træer og buske, lavet bål og brændt af. Ihhhhh hvor bliver her altså fint. Tusind tak til Jane.

p1010059

No comments

Bil, bil og bil!!!!!

maj 01st, 2009 | Category: Hjemme i DK

Siden jeg kom hjem er al tid gaaet med at finde en bil. Nu er det lykkedes ved hjaelp af Sole og Mona, mange tak til dem. Nu kan jeg saa begynde at taenke i at faa set jer allesammen. Lykke, lykke og lykke!

dscf63621

No comments

Slut med havearbejde for i år:)

oktober 13th, 2008 | Category: Hjemme i DK

Det er faktisk lykkedes mig, med lejlighedsvis hjælp fra et par venner og Mams, at nå de haveprojekter jeg havde sat mig for i år. Det skal der lige jubles over, juhuuuuuuuuu, yabbadabbadoo!

Anderledes ser det ud med rengøring af huse, så skal man nemlig være indendøre suk, føler mig dog sikker på at det også lykkes ad dage.

Er ikke den eneste der har travlt i haven, lille egern her løber også vældig stærkt, der er jo også store mængder af egernlivret: agern i min have. Nyder at kigge på ham/hende:)

No comments

Jane og Lone på week-end

september 29th, 2008 | Category: Hjemme i DK

Jane og Lone har været på “farvel”week-end og hvor var det hyggeligt! Haveprojekter bliver færdige, fryseren tømmes og jeg har vidunderlig ro. Vejrguruerne siger skidt vejr men solen skinner og alt er skønt! Fliser rettet op og slotsgrus færdigt, juhu:)

No comments

Nekrolog:)

september 06th, 2008 | Category: Hjemme i DK

Den gamle dame er solgt! Det er trist men har haft lidt tid til at vænne mig til tanken så….

Meget glædeligt er at køberen nok blev forelsket og endvidere bor i nærheden! så jeg har forhåbninger om at se hende igen;) Er også glad over at han vil rette op på hendes tilstand og ikke mindst standse forfaldet.

No comments

Mamseli på dejligt laaangt besøg:)

august 31st, 2008 | Category: Hjemme i DK

Har hygget, knoklet, spist og drukket godt sammen med min elskede Mams. Det er der selvfølgelig kommet en hel masse ud af, især i haven. Se bare;)

No comments